luni, 18 martie 2013

Luni Cosmin


De la robert  joc azi : Ginepri-Ungur 1 1.57 .

Iar de la mine :
Brasov- u cluj ah-1 1 2.07

Brasovul mi se pare o echipa in forma acasa. Am vrut sa iau ca vor marca doua goluri cel putin. Dar nu am gasit optiunea la bet365. U cluj desi au o victorie in etapa trecuta pe teren propriu cu 1-0 in fata severinului, presimt ca nu vor face o buna prezenta pe terenul celor de la brasov. E posibil insa sa marcheze. Cred ca rezultatul final va fi 2-1 sau 3-1. Insa nu pariez decat f rar pe rezultat final.
In schimb Brasovul chiar si la deplasarea de acum 2 etape pe terenul lui dinamo, a dovedit ca este o echipa serioasa pierzand foarte strans meciul cu dinamo. Totusi etapa trecuta au pierdut 3-0 in deplasarea de la astra. Cred ca aceasta infrangere categorica ii va motiva si mai mult pe jucatorii brasovului.

lay betfair: cfr cluj - rapid  scor corect: unquoted = nici una din echipe nu va marca mai mult de 3 goluri, adica nu vor fi pe tabela in dreptul niciunei echipe 4 sau mai multe goluri. Cota de lay 13.5 --- pt 2 e miza rezulta un risk de 2*13.5-2= 25 euro. Asadar risc pe acest lay 25 euro, pt ca sa obtin un profit de 2 euro.

Leaguespy.com : dijon-nantes x 3.0 . La oaspeti le lipseste golgheterul djordjevic fiind plecat la echipa nationala. Totusi, si la dijon lipsesc doi fundasi titulari din care unul a evoluat in ultimile etape, iar al doilea nu a evoluat etapa trecuta si este in continuare indisponibil. Nu mai vorbesc ca au un jucator titular fundas, absent de 8 etape din cauza unei accidentari. Etapa trecuta dijon a facut egal 3-3 in deplasare la angers.iar Nantes a castigat acasa 2-1 cu ajacccio. Mi se pare un meci echilibrat. Risc pe cota 3.0
total profit League spy + 0.1  units.

total profit p back/day -1,43

total profit/lay: 6 e. s-a terminat 0-0 la cfr.


2 comentarii: